FINGER FOOD

Visita Vins Nadal, de la Denominació d’Origen Binissalem, i descobreix un dels cellers més antics i familiars de Mallorca, dedicat des de 1932 a l’elaboració de vi amb varietats autòctones de forma totalment sostenible i respectuosa amb els mètodes tradicionals i el medi ambient. Coneix la nostra història, tasta els nostres vins i degusta els nostres productes més típics en un ambient privat i familiar. Fer sentir la nostra passió pel vi i per la cultura mallorquina és el nostre objectiu.

A Vins Nadal no realitzem tours comercials, sinó que oferim una atenció totalment personalitzada i una àmplia varietat de visites i activitats d’eno-oci. El FINGER FOOD VINS NADAL és la millor manera de gaudir d’una festa privada a un espai autèntic d’una forma amena i divertida.

El FINGER FOOD VINS NADAL inclou els següents serveis:
– Tapes fredes
– Tapes calentes
– Dolços
– Vins Nadal blancs, rosats i negres
– Aigua
– Servei de cambrers
– Equip de so
– Decoració

* Pressupostos personalitzats, consulteu amb Vins Nadal.

Visita Vins Nadal, de la Denominación de Origen Binissalem, y descubre una de las bodegas más auténticas y familiares de Mallorca, dedicada desde 1932 a la elaboración de vino con variedades autóctonas de forma totalmente sostenible y respetuosa con los métodos tradicionales y el medio ambiente. Conoce nuestra historia, cata nuestros vinos y degusta nuestros productos más típicos en un ambiente privado y familiar. Transmitir nuestra pasión por el vino y por la cultura mallorquina es nuestro objetivo.
 
En Vins Nadal no realizamos tours comerciales, sino que ofrecemos una atención totalmente personalizada y una amplia variedad de visitas y actividades de eno-ocio. El FINGER FOOD VINS NADAL es la mejor manera de disfrutar de una fiesta privada en un espacio auténtico de una forma amena y divertida.
 
El FINGER FOOD VINS NADAL incluye los siguientes servicios:
– Tapas frías
– Tapas calientes
– Dulces
– Vins Nadal blancos, rosados y tintos
– Agua
– Servicio de camareros
– Equipo de sonido
– Decoración

* Presupuestos personalizados, consulten con Vins Nadal.

Visit Vins Nadal, under the Appellation Binissalem, and discover one the most authentic and family-owned Wineries in Mallorca, dedicated since 1932 to the wine elaboration with natives varieties in a totally sustainable way and respectful with the traditional methods and the environment. Get to know our history, try our wines and taste our most typical products in a private and family atmosphere. Transmitting our passion for wine and Majorcan culture is our goal.

In Vins Nadal we do not offer comercial tours, what we offer is a totally personalized attention and a wide variety of visits and enoturism activities. The VINS NADAL FINGER FOOD is the best way to enjoy a private celebration in an authentic place in a pleasant and fun way.

The VINS NADAL FINGER FOOD includes the following services:
– Cold tapas
– Hot tapas
– Desserts
– Vins Nadal whites, rosés and red wines
– Water
– Waiters service
– Sound equipment
– Decorations

* Customized quote, consult with Vins Nadal.